💛💙ЗАПОЧАТКОВАНО НОВИЙ ФОРМАТ НАУКОВОГО ПАРТНЕРСТВА МДПУ З ІНСТИТУТОМ ПЕДАГОГІКИ НАПН УКРАЇНИ. РАЗОМ ЩЕ СИЛЬНІШІ!

🇺🇦‼️Для нашого багатокультурного Мелітополя День вишиванки, це свято, що об’єднує серця, це день нашого духовного єднання як нації.

✊🏻🪖Через повномасштабну війну та тимчасову окупацію Мелітополя, ми змушені були змінити формат цього сакрального свята. Наразі наше багатокультурне місто відзначає його в різних куточках України та закордоном, щоб продемонструвати нашу єдність і нескореність.

💫🇺🇦16 - 17 травня 2024 року, за ініціативи Інституту Педагогіки Національної Академії Педагогічних Наук України, виконавчим співкерівником V Міжнародної науково-практичної конференції «УКРАЇНО МОЯ ВИШИВАНА: ЕТНОКУЛЬТУРНИЙ ТА ОСВІТНЬО-ВИХОВНИЙ ПОТЕНЦІАЛ УКРАЇНСЬКОЇ ВИШИВАНКИ», виступив Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького (м. Київ, Зал засідань Мистецького Арсеналу).

Завідувачка кафедри української мови Митяй З.О. 16-17 травня 2024 року взяла участь у роботі V Міжнародної науково-практичної конференції 'Україно моя вишивана: етнокультурний та освітньо- виховний потенціал української вишиванки' та виступила з доповіддю 'Проєктні технології на уроках української мови в умовах нової української школи' за тематичним напрямом роботи конференції 'Національно-патріотичний компонент у змісті підготовки майбутнього учителя Нової української школи.

🇺🇦‼️МОЛОДЬ ПІДТРИМУЄ ТА ПЛЕКАЄ ПОВАГУ ДО УКРАЇНСЬКИХ ТРАДИЦІЙ!

💙💛«Вишиванка - код нації», - саме під таким гаслом 16 травня 2024 року у Молодіжному центрі "Піпл.юа" відбулись інтерактивні заходи до Всесвітнього дня вишиванки!

👨🏻‍🎓💫Активна молодь Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького стали активними учасниками та співорганізаторами низки цікавих ініціатив, а саме:
✅ коннект-студії «Візерунок єднання»;
✅ розважального шоу «Є ПИТАННЯ»;
✅ майстер-класу з кодування імені у вишиванці!

❤️🇺🇦 Свято вишиванки стало ще однією потужною єднальною силою для молоді Запорізького краю!

🙋🏼‍♀️🇺🇦Наше незламне студенством підтверджує, що важливо не просто носити вишиванку, а розуміти її значення, адже вишиванка - символ нашої національної ідентичності!