🇺🇦✊🏼МДПУ ІМЕНІ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РОЗШИРЮЄ ПАРТНЕРСЬКІ ЗВ’ЯЗКИ З ПРОВІДНИМИ ЗВО УКРАЇНИ!

📝🤝🏻В межах Договору про співробітництво, укладеного між нашим університетом та Мукачівським державним університетом, 28 березня 2024 року на платформі ZOOM відбулась гостьова лекція «Scaffolding and suggestopedia in language teaching» (Скаффолдинг і сугестопедія у викладанні мови) канд. філол. наук, доц., в.о. завідувача кафедри англійської мови, літератури з методиками навчання Мукачівського державного університету Герцовської Наталії Олексіївни.

👩🏼‍🎓⭐️ Запрошена лекторка не тільки цікаво та в доступній формі розповіла присутнім про особливості використання скаффолдингу як комунікативної стратегії підтримки й взаємодії в процесі вивчення іноземної мови, але й залучила усіх присутніх до активного обговорення проблеми автономного вивчення мови, підвищення мотивації у навчальному процесі, задоволення індивідуальних потреб здобувачів, створення ситуацій успіху та формування позитивного мислення в процесі вивчення англійської мови.

📚🎓Другу частину лекції було присвячено застосуванню сугестопедичного методу у навчальному процесі.

👥✅ Наші викладачі та здобувачі освіти брали активну участь у порівнянні двох запропонованих стратегій, відповідали на питання Наталі Герцовської, ділились власним досвідом у вивченні/викладанні мови.

🇺🇦😍 Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері. Загальна кількість присутніх на заході – 46.

‼️📖 Захід організовано викладачами кафедри методики викладання германських мов і проведено за підтримки науково-методичного центру «Lingua».

Previous Article
Next Article