Майстер-клас для вчителів англійської мови загальноосвітніх шкіл на тему: «Методичний потенціал відео у навчанні англійської мови».

22 березня 2024 року на філологічному факультеті Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького на базі науково-методичного центру «Lingua» було проведено майстер-клас для вчителів англійської мови загальноосвітніх шкіл на тему: «Методичний потенціал відео у навчанні англійської мови».

Викладачі кафедри методики викладання германських мов продемонстрували сучасні технології використання відеофільмів як методичного ресурсу на уроці англійської мови. Учасникам майстер-класу були запропоновані інтерактивні завдання, які вони виконували під час перегляду фільмів та зможуть застосовувати у своїй педагогічній діяльності.
Виконання завдань супроводжувалися обговореннями, жвавими дискусіями, що сприяло обміну досвідом та збагаченню методичної складової фахівців – учасників майстер-класу. Мету заходу, а саме створення майданчику для обміну досвідом між викладачами та вчителями-практиками, досягнуто.
Проведення майстер-класів для вчителів стало традицією кафедри, що дозволяє встановити безперервність у навчанні англійської мови, забезпечити обмін досвідом викладання англійської мови, здійснювати профорієнтаційну роботу, популяризуючи освітні програми, за якими відбувається підготовка здобувачів вищої освіти.

 

Previous Article
Next Article