14 лютого 2024 р. на платформі Zoom пройшов захід з презентації другого циклу грантового проєкту «Зміцнення спільних цінностей ЄС через політику багатомовності в освіті та підготовці майбутніх учителів»

14 лютого 2024 р. на платформі Zoom пройшов захід з презентації другого циклу грантового проєкту «Зміцнення спільних цінностей ЄС через політику багатомовності в освіті та підготовці майбутніх учителів» / «Strengthening the EU common values through the policy of multilingualism in the education and training of future teachers» (101083321 — SEUCV ETT — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH) за міжнародною програмою Еразмус+. Проєкт має на меті покращення освітньо-педагогічний процесу в Україні, наближення його до європейських стандартів у сфері викладання іноземних мов, створення основи для вивчення та викладання іноземних мов з раннього віку та поширення спільних цінностей ЄС.

         Команда виконавців проєкту представила здобувачам освіти 3 курсу філологічного факультету МДПУ імені Богдана Хмельницького – майбутнім учителям іноземних мов – основну інформацію про інноваційний міждисциплінарний курс, учасниками якого вони стають відтепер. На зустрічі було обговорено зміст, цілі, результати й структуру курсу. Особливу зацікавленість присутніх викликав перелік і опис заходів, запланованих організаторами в межах імплементації проєкту.

         Викладачі нового курсу проф. Шевченко Ю.М. та доц. Маслова А.В. представили здобувачам освіти розклад занять, детально зупинились на перевагах навчання в межах проєкту.

         Координаторка проєкту доц. Гончарова О.А. побажала всім учасникам заходу успішного навчання, творчого натхнення, щоб здобуті ними знання ефективно використовувалися в подальшій професійній діяльності.

 

 

Previous Article
Next Article