День безпечного Інтернету

З нагоди Дня безпечного Інтернету, який відзначають цьогоріч 6 лютого, на філологічному факультеті відбувся виховний захід, присвячений платіжній безпеці.

День безпечного Інтернету в Україні є одним із ключових для поширення ідей безпечного користування ним та сучасними цифровими технологіями. З кожним роком до відзначення цього дня в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.

9 лютого 2024 р. зусиллями заступника декана з виховної роботи та членами студентської ради філологічного факультету на платформі Zoom було проведено виховний захід «Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час» (за ініціативи Національного банку України).

До заходу долучилися здобувачі  різних спеціальностей, а саме – 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література),  014.01 Середня освіта (Українська мова і література), 035.041 Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська та інших. Учасники отримали цінну інформацію щодо важливості дотримання правил безпеки платежів та розрахунків в Інтернеті, розглянули актуальні схеми шахрайства у воєнний час та отримали поради з кібербезпеки.

Наприкінці заступник декана побажала всім присутнім бути обережними та обізнаними користувачами Інтернету, захищати приватну інформацію та ретельно перевіряти мережеві джерела.

 

Previous Article
Next Article