З 18 по 22 грудня 2023 року викладачі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького начальник Відділу міжнародних зв’язків та проєктної діяльності доцент Гончарова О.А., доцент кафедри германської філології Приходько І.М., заступник декана з наукової-дослідної роботи та міжнародного співробітництва хіміко-біологічного факультету Сидоренко А.І. прийняли участь у курсі «Project Writing Course»,

З 18 по 22 грудня 2023 року викладачі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького начальник Відділу міжнародних зв’язків та проєктної діяльності доцент Гончарова О.А., доцент кафедри германської філології Приходько І.М., заступник декана з наукової-дослідної роботи та міжнародного співробітництва хіміко-біологічного факультету Сидоренко А.І. прийняли участь у курсі «Project Writing Course», який проводився на базі Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка в рамках проєкту ERASMUS+ «Bringing Opportunities and Organizational Success To Small Local Universities in Ukraine» (BOOST)

Протягом тижня представники 7 університетів-партнерів ознайомилися з оглядом програми курсу та результатами навчання, дослідили такі теми, як «Портал фінансування та тендерів: стратегії навігації та подача проектів Erasmus+», «Розробка ідеї міжнародних проектів: обмін досвідом від UA Partners», «Знайомство з шаблоном пропозиції Erasmus+», «Аналіз потреб проєкту та додана вартість». Учасники також працювали над концепцією та методологією проекту, обговорювали особливості управління проєктом та забезпечення якості. Представники університетів визначили ризики, які можуть вплинути на проєкт, ознайомилися з концепцією бюджету та його складовими, узагальнили ідеї.

Previous Article
Next Article