15.12.2032р. на філологічному факультеті МДПУ імені Богдана Хмельницького пройшов захід «Шляхи впровадження академічної доброчесності в українських і британських ЗЗСО: порівняльний аналіз»

15.12.2032р. на філологічному факультеті МДПУ імені Богдана Хмельницького пройшов захід «Шляхи впровадження академічної доброчесності в українських і британських ЗЗСО: порівняльний аналіз» для здобувачів освіти бакалаврату та магістратури, а також викладачів нашого університету. Організаторами заходу науково-методичним центром «Lingua» та викладачами кафедри методики викладання германських мов було запрошено цікавих спікерів – асистента вчителя середньої школи Bradfield (Sheffield, UK) Анну Косарєву та студентку магістратури М113ф групи філологічного факультету Наталію Хоменко, які висвітлили особливості дотримання академічної доброчесності в сучасних британських і українських закладах освіти. Учасники заходу мали можливість не тільки обговорити окреслену ведучими проблему, але й взяти участь в інтерактивних іграх і вікторинах, запропонованих спікерами.

Загальна кількість учасників – 50 осіб. Захід проходив англійською та українською мовами. Позитивна атмосфера заходу сприяла ефективній комунікації присутніх. Усі відвідувачі отримали масу задоволення та корисної інформації.

Previous Article
Next Article