Звітня конференція з викладацької практики

27 листопада 2023 року на філологічному факультеті відбулася звітна конференція з виробничої (викладацької) практики здобувачів вищої освіти ІІ курсу магістратури групи М412-ф, ОНП – Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська. На засіданні конференції були присутні як самі студенти, так і члени комісії – заступник декана філологічного факультету з виховної роботи та питань організації практик та завідувач кафедри германської філології, керівник практики Камишова Тетяна Миколаївна,

Засідання почалося зі вступного слова членів комісії та короткого пояснення критеріїв оцінювання. Звучали привітання з проходження практики та сподівання на те, що знання та навички, набуті під час проходження практики, знайдуть своє втілення як у професійній діяльності студентів, так і у повсякденному житті.

Засідання продовжилося виступами здобувачів. Увазі членів комісії були запропоновані доповіді, підготовлені за 4-ма пунктами відповідно до кількості завдань: розробка лекційного заняття, розробка семінарського заняття, розробка виховного заходу на вибір та тези до магістерської роботи. Після кожної доповіді, підкріпленої презентаціями та власними прикладами, здобувачам були поставлені запитання щодо нюансів розробки того або іншого завдання та вражень щодо набутого досвіду.

Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти плідної праці над розвитком та вдосконаленням їхньої професійної майстерності та нових позитивних вражень!

 

Previous Article
Next Article