1 грудня 2023 року на філологічному факультеті відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів першого рівня вищої освіти «бакалавр» денної форми навчання ІІ та ІІІ курсів

1 грудня 2023 року на філологічному факультеті відбулася настановча конференція з навчальної (педагогічної) практики для здобувачів першого рівня вищої освіти «бакалавр» денної форми навчання ІІ та ІІІ курсів 312/2-ф, 111-ф, 311-ф, груп, які навчаються за освітньо-професійними програмами: Середня освіта. Українська мова і література), Середня освіта. Мова і література (англійська, німецька), перша – англійська; Середня освіта. Англійська та німецька мови. Психологія  та  з виробничої (педагогічної) практики для здобувачів ІІ курсу 512-ф групи (СТН), ОПП: Середня освіта. Мова і література (англійська, німецька), перша – англійська

Конференцію відкрила заступник декана з виховної роботи та питань організації практик на філологічному факультеті, яка привітала студентів та ознайомила із метою та завданнями практики, висловила сподівання на те, що в ході практики студенти зуміють закріпити та застосувати на практиці набуті знання із педагогіки, психології та методики.
Присутні ознайомилися з наказом ректора університету про направлення здобувачів вищої освіти на навчальну (педагогічну) та виробничу (педагогічну) практику, прикріплення за базами практики та призначення методистів із англійської та німецької мов, викладачів кафедри методики викладання германських мов,  керівника навчальної (педагогічної) практики від кафедри педагогіки і педагогічної майстерності.

Методист від кафедри педагогіки та педагогічної майстерності кандидат педагогічних наук, доцент Оксана Володимирівна Бунчук представила програму практики, критерії оцінювання та перелік звітних матеріалів. Здобувачі вищої освіти пройшли інструктаж з техніки безпеки і охорони праці, вкотре загостривши увагу на діях на базі проходження практики під час оголошення сигналу «Повітряна тривога».

Бажаємо нашим здобувачам вищої освіти плідної праці над розвитком та удосконаленням їхньої професійної майстерності та нових позитивних вражень!

Previous Article
Next Article