1 грудня 2023 року на філологічному факультеті заступником директора приватного навчального закладу, учителем англійської мови Київської приватної школи «Ukrainian global school» Максимом Рутковським було проведено онлайн-тренінг на тему “Диджиталізація контенту уроку”.

1 грудня 2023 року  на філологічному факультеті заступником директора приватного навчального закладу, учителем англійської мови Київської приватної школи «Ukrainian global school» Максимом Рутковським було проведено  онлайн-тренінг на тему "Диджиталізація контенту уроку". Основна мета заходу – ознайомити здобувачів із сучасними методами та інструментами для створення інтерактивних уроків.

Тренер Максим Рутковський презентував і детально розповів про новітні застосунки, що можуть значно підвищити ефективність роботи викладача /вчителя і максимально залучити учнів до їх використання під час навчального процесу.

Тренінг проходив у дружній атмосфері. Усі присутні брали активну участь в обговорені, ставили питання, висували свої пропозиції. Учасники тренінгу виявили щиру професійну зацікавленість темою диджиталізації уроків, що є ключовим для сучасної освіти. Захід підкреслив важливість інтеграції цифрових технологій у процес навчання, що відкриває нові можливості для розвитку освітнього процесу.

Previous Article
Next Article