Викладачі університету презентували здобутки й наробки МДПУ імені Богдана Хмельницького щодо впровадження студентоцентрованого підходу до викладання та навчання в межах візиту до Приморського університету (м. Копер, Словенія) за грантовим проєктом «Bringing Opportunities and Organizational Success To Small Local Universities in Ukraine» (BOOST) міжнародної програми Erasmus+ KA2.

30.11.2023р. викладачі університету доценти Павленко О.М., Сіроштан Т.В., Маслова А.В. презентували здобутки й наробки МДПУ імені Богдана Хмельницького щодо впровадження студентоцентрованого підходу до викладання та навчання в межах візиту до Приморського університету (м. Копер, Словенія) за грантовим проєктом «Bringing Opportunities and Organizational Success To Small Local Universities in Ukraine» (BOOST) міжнародної програми Erasmus+ KA2.

Досвід участі наших викладачів у тренінгах BOOST, процеси цифрової трансформації, впровадження електронного документообігу, використання програми Unicheck з метою запобігання академічного плагіату тощо викликали неабияку зацікавленість як закордонних партнерів проєкту з Тартуського університету (Естонія), Приморського університету (Словенія) та Державного університету в Ельблонзі (Польща), так і українських колег з Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка, Донбаської національної академії будівництва і архітектури, Ізмаїльського державного гуманітарного університету, Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка та Мукачівського державного університету.

Презентація нашого університету мала приголомшливий успіх!

Previous Article
Next Article