Візит викладачів нашого університету до Приморського університету (м. Копер, Словенія) за грантовим проєктом «Bringing Opportunities and Organizational Success To Small Local Universities in Ukraine» (BOOST) в межах міжнародної програми Erasmus+ KA2.

27.11.23р. розпочався навчальний візит викладачів нашого університету доцентів Павленка О.М., Сіроштан Т.В., Маслової А.В. до Приморського університету (м. Копер, Словенія) за грантовим проєктом «Bringing Opportunities and Organizational Success To Small Local Universities in Ukraine» (BOOST) в межах міжнародної програми Erasmus+ KA2.

У перший день запланованих за проєктом зустрічей було розглянуто місію та візію міжнародної співпраці та кооперації Приморського університету, а також обговорено цілі, завдання й структуру проєкту з міжнародною координаторкою BOOST Олександрою Головко. Дякуємо лекторам зі словенської команди Silva Bratož, Sonja Rutar, Aleš Oven, Andreja Klančar, Stanko Pelc за змістовні презентації і чудову екскурсію містом Копер!

 

 

Previous Article
Next Article