Запрошуємо взяти участь у І МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ 🚀👩🏻‍🏫 «СУЧАСНА ВИЩА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ», присвяченій 100-річчю МДПУ імені Богдана Хмельницького!

‼️🇺🇦 ДО УВАГИ НАУКОВЦІВ ТА ОСВІТЯН УКРАЇНИ
📚🔔Запрошуємо взяти участь
у І МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
🚀👩🏻‍🏫 «СУЧАСНА ВИЩА ОСВІТА: ДОСЯГНЕННЯ, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ», присвяченій 100-річчю МДПУ імені Богдана Хмельницького!
🌐🇺🇦Запоріжжя-Мелітополь-Київ
📆📍05–06 жовтня 2023 року
✊🏻👩🏻‍🎓Метою конференції є визначення концептуальних підходів та стратегій перспективного розвитку сучасної вищої освіти, створення єдиного простору для обговорення її досягнень, викликів і перспектив подальшого розвитку, аналітика впливу критичних чинників (пандемія, війна тощо) на окремі її галузі та в глобальному масштабі, встановлення наукових контактів між освітянами і вченими різних країн, обмін результатами досліджень і досвідом реформування галузі вищої освіти в критичні періоди пандемії та війни, а також під час післявоєнного відновлення України.
📚⭐Результати конференції будуть опубліковані в збірнику матеріалів конференції «Сучасна вища освіта: досягнення, виклики та перспективи розвитку в умовах невизначеності» впродовж місяця з дати її проведення.
🌍💭Робочі мови конференції: українська, англійська, німецька, болгарська, польська, румунська.
🇺🇦💰Організаційний внесок становить 100 гривень (усі зібрані кошти будуть перераховані на потреби ЗСУ).
‼️🔔Для участі в конференції необхідно до 24 вересня 2023 року подати заявку (оформлюється українською або англійською мовами), тези доповіді та скан-копію або якісне фото чеку, що підтверджує сплату організаційного внеску в сумі 100 грн. (банківська картка: 5169335100211966 на ім’я Проценка Андрія Анатолійовича) за посиланням на Гугл-форму: https://forms.gle/752Y5hyCMaehM7pE8
📩✏️Адреса для листування: conferenceMSPU100@gmail.com
📲📍Телефони для довідок:
🔹+380975065430 Тетяна Коноваленко
🔹+380988683975 Олена Федюніна
Previous Article
Next Article