Круглий стіл на тему «Визначні українці сучасності»

7 червня 2023 року в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького у дистанційному форматі на платформі Zoom був проведений круглий стіл на тему «Визначні українці сучасності». Організатори заходу: кафедри української мови та української і зарубіжної літератури філологічного факультету Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

Завданням заходу було ознайомити присутніх з особливостями сучасної української літератури, з її тенденціями, роллю в сучасному українському суспільстві та на світовій арені.

А також відбулося знайомство із сучасним письменником як рушійною силою літературного, культурного та духовного життя, що дає можливість розвитку особистісних та комунікаційних відносин між читачами та літераторами.

З цією метою було запрошено Олену Даниліну (письменницю, кандидата філологічних наук, проф. кафедри журналістики МАУП), яка розповіла про те, що сучасна українська література – це більше, ніж література. Адже вона допомагає побачити картину нашого з вами світу таким, який він є зараз.

Відбулося жваве обговорення питань, які зацікавили всіх присутніх. Сподіваємося, що найближчим часом зможемо запрошувати визначних особистостей сучасності до рідного Мелітополя.

 

 

Previous Article
Next Article