Поїздка до Нарви

В межах участі нашого університету в міжнародному грантовому проєкті Erasmus+ «Bringing Opportunities and Organizational Success To Small Local Universities in Ukraine» (BOOST) 15-18 травня 2023р. доценти кафедри методики викладання германських мов Ольга Гончарова та Аліна Маслова взяли участь в організаційній зустрічі та навчальному курсі для адміністраторів і менеджерів “Erasmus Project Administration, Management, and Reporting”. Україномовна назва проєкту – «Надання можливостей і організаційного успіху регіональним університетам в Україні». Учасниками проєкту є 3 європейських заклади освіти: Тартуський університет (Естонія) (координатор проєкту Олександра Головко), Приморський університет (Словенія) та Державний Університет в Ельблонзі (Польща), а також 6 українських ЗВО: Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького, Донбаська національна академія будівництва і архітектури, Ізмаїльський державний гуманітарний університет, Кременецька обласна гуманітарно-педагогічна академія імені Тараса Шевченка та Мукачівський державний університет.

Захід відбувся у форматі F2F на базі Нарвського коледжу Тартуського університету (Narva College of the University of Tartu), розташованого у м. Нарва, Естонія. 

Під час заходу було обговорено стратегію розвитку проєкту, уніфіковано підходи до його реалізації, розподілено ролі між партнерами-університетами. Наші викладачі представили принципи та стратегію дисемінації результатів проєкту, за яку відповідає наш університет. 

 

  

 

Previous Article
Next Article