Лютий

19.02.2022 року на філологічному факультеті (кафедра германської філології) було проведено чергові збори студентського наукового гуртка «THE YOUNG SCIENTISTS CLUB»

керівник гуртка – д. філол. н., проф. Гармаш Олена Леонідівна

           19 лютого на філологічному факультеті МДПУ імені Богдана Хмельницького при кафедрі германської філології відбулись чергові збори студентського наукового гуртка «THE YOUNG SCIENTISTS CLUB» Як керівник гуртка, Гармаш Олена Леонідівна провела мотивуючу бесіду із студентами щодо активізації їх наукової діяльності, пояснила алгоритм  підготовки курсової роботи, звернула увагу на важливість дотримання вимог до оформлення як окремих розділів наукової праці, так і літературних джерел.

            Окремо було роз’яснено принципи логічності та послідовності викладу матеріалу в межах студентських досліджень, обговорено ключові моменти їх актуальності та новизни. Також студенти мали можливість за необхідності зробити короткі нотатки-підказки щодо типів підготовки друкованих результатів досліджень, поспілкуватись за темою власного наукового дослідження, а також поділитись із товаришами власним досвідом з підготовки наукових робіт.

          На засіданні нового наукового гуртка «THE YOUNG SCIENTISTS CLUB» студенти з'ясували як правильно знайти необхідний теоретичний матеріал для дослідження, як висвітлити результати практичних розвідок з теми. Також керівник гуртка наголосила на важливості дотримання молодими філологами-дослідниками правил академічної доброчесності. Студенти отримали завдання підготувати до нової зустрічі пакет питань за якими матимуть змогу активно спілкувались та обмінювались думками, ставити питання керівнику гуртка щодо активного й результативного проведення власних наукових досліджень. Бажаємо успіху всім нашим молодим філологам-дослідникам!!!