Онлайн зустріч учасників проєкту “Rebuilding the Potential of EU Studies in the Conflict-affected Territories in Ukraine: Addressing Challenges and Creating Solutions”

10 грудня 2021 року відбулась онлайн зустріч учасників проєкту "Rebuilding the Potential of EU Studies in the Conflict-affected Territories in Ukraine: Addressing Challenges and Creating Solutions", що виконується в рамках програми Еразмус+ напряму ім. Жана Монне.

У форматі дружньої бесіди, спрямованої на "осмислення викликів та генерування рішень", команди з різних університетів Півдня та Сходу України розповіли про перебіг реалізації власних мікропоєктів, обговорили виклики, з якими зіштовхнулися, та окреслили можливі шляхи вирішення проблемних ситуацій.

Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького представляла команда у складі декана філологічного факультету, доцента Т.В. Коноваленко, завідувача кафедри української і зарубіжної літератури, доцента Н.Ю. Акулової та асистента кафедри германської філології К.В. Гахаріії, які доповіли про успішну реалізацію мініпроєкту "Європейські цінності у професійній підготовці філологів", що наразі перебуває в активній фазі.

Дякуємо організаторам за надані можливості для реалізації нашого потенціалу, за важливі рекомендації та корисні поради, іншим учасникам – за конструктивний діалог!

 

Previous Article
Next Article