Листопад

18.11.2021 року на філологічному факультеті при кафедрі германської філології було проведено чергові збори наукового гуртка «THE YOUNG SCIENTISTS CLUB»

 

           18 листопада на філологічному факультеті при кафедрі германської філології було проведено чергові збори наукового гуртку «THE YOUNG SCIENTISTS CLUB» (керівник доктор філологічних наук, професор Гармаш Олена Леонідівна).

          У ході зборів студенти мали можливість зустрітись і поспілкуватись із студенткою магістратури Германовою Євою, яка поділилась із товаришами власним досвідом з підготовки таких студентських наукових робіт як курсова робота, тези доповідей на конференції, магістерська робота.

          На засіданні нового наукового гуртка «THE YOUNG SCIENTISTS CLUB» було встановлено етапи написання курсових та наукових робіт, а також важливість академічної доброчесності. Студентам було роз’яснено критерії вибору теми роботи. Також було звернено увагу на важливість дотримання структури робіт та вимог до оформлення кожної окремої наукової праці, її логічності та послідовності.

           Підчас обговорення було з'ясовано, як знайти матеріали для дослідження, як оформляти посилання та літературу у науковій роботі. Студенти активно спілкувались, обмінювались думками, ставили питання щодо активного й результативного проведення власних наукових досліджень.