Засідання наукового гуртка «Версифікація»

В умовах дистанційного навчання на платформі ZOOM 21.04.2021 року відбулося чергове засідання наукового гуртка «Версифікація». Порядок денний передбачав обговорення зміни назви, яка узгоджувалася б з метою та завданнями, що реалізовує науково-практична робота студентської спілки. Гуртківці одноголосно підтримали новий варіант – «Магія слова». Зміни затверджено на засіданні кафедри української мови протоколом №19 від 22.04.2021 року.

Метою роботи гуртка є навчання професійному, науковому, етичному та естетичному спілкуванню й науково-літературній творчості українською мовою. Усі заходи покликані вирішувати такі завдання:

  • Розвиток у студентів навичок публічного виступу та самоосвіти, необхідних для захисту кваліфікаційних робіт, а також у подальшій професійній діяльності;
  • Сприяння в підвищенні рівня наукової підготовки й компетентності студентів;
  • Залучення студентів до участі в конференціях, конкурсах і проектах, реалізованих Мелітопольським державним педагогічним університетом імені Богдана Хмельницького й іншими організаціями та установами;
  • Розвиток уміння доводити науково-дослідну роботу до рівня її реалізації.

На засіданні були присутні 17 із 26 учасників. Обговорювали участь у запропонованих конкурсах, серед яких зацікавлення багатьох студентів викликав Міжнародний конкурс читців «Натхнення». (Про подальший перебіг подій у цьому напрямку будемо повідомляти у наступних дописах).

Previous Article
Next Article