Інформація для абітурієнтів: ЗНО з англійської мови

Пропонуємо ознайомитись з основними сайтами про ЗНО.

http://testportal.gov.ua/ – сайт Українського центру оцінювання якості освіти.  Тут ви зможете отримати офіційну інформацію щодо проведення ЗНО у 2020 році.

http://www.vstup.info/ – сайт, який дозволяє слідкувати за рухом рейтингу абітурєнтів влітку. Завдяки цьому ресурсу можна дізнатись, який прохідний бал треба мати для вступу до того чи іншого університету.

http://ru.osvita.ua/test/program_zno/1005/– тут можна ознайомитись з програмою зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови.

http://ru.osvita.ua/test/training/5048/ – за цим посиланням ви зможете дізнатись про особливості тесту ЗНО з англійської мови у 2020 році.


Корисні ресурси для підготовки до ЗНО з англійської мови

https://prometheus.org.ua/zno/ – платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus. На сайті є курс “Готуємось до ЗНО з англійської разом з могилянцями”. Курс є безкоштовним. Потрібно лише мати доступ до мережі Інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

Посібники

Longman Exam Activator – тренувальний посібник, до нього входять  12 традиційних тем (Школа, Робота, Суспільство і Родина, Подорожі, Спорт, Культура, Відпочинок, Природа і Довкілля, Наука та Техніка, Покупки, Харчування).

Solutions (Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate)підручник з посиленим підходом до вдосконалення мовленнєвих навичок, з практикою та підготовкою до екзаменаційого оцінювання.

Виконання письмового завдання

Лист – відмінний спосіб показати ваш рівень мови, при написанні різних творів нашим завданням є не тільки використання багатої лексики і правильних граматичних конструкцій, але в першу чергу вміння логічно і аргументовано вибудувати свій твір і тільки після цього використовувати в ньому ту багату лексику і граматику, якою ми неодмінно повинні скористатись. Одним з найпопулярніших типів есе є Opinion essay, тому давайте розпочнемо ознайомлення з ним.

How to write an opinion essay
OPINION ESSAY
Learn/Practice English with MOVIES (Lesson #1) Title: The Incredibles

Інший тип есе – For and against essay. Пропонуємо ознайомитись з його особливостями.

How to write a for and against essay

Аудіювання

Для того щоб гарно підготуватись до цього розділу тесту, пропонуємо звернути увагу на наступні посилання.
https://cambridge.ua/uk/blog/anglijskoe-audirovanie-na-zno-2019/ – тут детально розповідається про те, як правильно виконувати це завдання.

Підготовка до ЗНО – це канал на YouTube, який пропонує багато варіантів аудіювання різного рівня.

Бажаємо успіхів у підготовці!

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *