Збори трудового колективу факультету

22 грудня 2022 року на філологічному факультеті відбулися Збори трудового колективу факультету. На порядку денному були питання погодження кандидатури на посаду декана філологічного факультету, обговорення звіту в.о. ректора доц. Фалько Н.М. про роботу університету у 2022 році та обрання делегатів Конференції трудового колективу університету від філологічного факультету.

З першого питання слово було надано в.о. ректора доц. Фалько Н.М., оскільки відповідно до ст.43 Закону України «Про вищу освіту» кандидатура на посаду декана факультету подається ректором. На погодження Зборів трудового колективу на посаду декана філологічного факультету було запропоновано кандидатуру кандидата філологічних наук, доцента кафедри української мови Сіроштан Тетяни Василівни. Наталя Миколаївна підкреслила високі професійні та особисті якості Тетяни Василівни, її відповідальність, наполегливість, бажання працювати на результат. На підтримку кандидатури доц. Сіроштан Т.В. виступили декан факультету доц.. Коноваленко Т.В., завідувач кафедри української мови доц. Митяй З.О., доцент кафедри української мови Котенко О.В. та інші науково-педагогічні працівники. У свою чергу, Сіроштан Т.В. представила до уваги присутніх Стратегію розвитку філологічного факультету. Делегати Зборів одностайно підтримали кандидатуру доц. Сіроштан Т.В. та погодили її кандидатуру на посаді декана філологічного факультету.

По другому питанню порядку денного слово також було надано в.о. ректора доц.. Фалько Н.М., яка виступила зі звітом про роботу університету у 2022 році. Після обговорення звіту делегати Зборів прийняли одностайне рішення рекомендувати делегатам Конференції трудового колективу університету затвердити звіт в.о. ректора доц. Фалько Н.М. про роботу у 2022 році.

Останнім питанням Зборів було обрання делегатів Конференції трудового колективу університету.

Таким чином, Збори трудового колективу філологічного факультету пройшли плідно, в атмосфері поваги та взаємопідтримки.

Previous Article
Next Article