Молоді науковці МДПУ продовжують проєктну діяльність

21 квітня 2021 року  за участі аспірантів МДПУ Альони та Максима Рутковських відбулася друга зустріч в рамках проекту «Молоді науковці МДПУ – Новій українській школі».

Цього разу Максим та Альона зустрілися з педагогічним колективом  КЗ «НСЗШ №2» міста Нікополь, Дніпропетровської області з науково-практичним семінаром «Гейміфікація та діджиталізація контенту уроку, як важливі інструменти 21 століття». Через карантинні норми зустріч відбулася у режимі онлайн на платформі Zoom.  

Під час семінару учасники мали змогу ознайомитися із новітніми онлайн платформами, які допоможуть діджиталізувати контент уроку, як для оффлайн так і для онлайн навчання.

Презентовані платформи були розбиті за трьома напрямками: візуальний супровід та оформлення, організація менеджменту класу та онлайн ігри, як елемент уроку.

Під час науково-практичної зустрічі вчителі розвинули компетентність щодо використання інформаційно-комунікаційних, цифрових та візуальних технологій в освітньому процесі. До заходу долучилося 38 викладачів.

Previous Article
Next Article