ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ

22.02.2021

Студенти філологічного факультету долучилися до святкування Дня рідної мови. У цьому напрямку було проведено урочистий захід «Материнське рідне слово…», який організували та реалізувати студенти 210-ф та 310-ф груп. Серед присутніх були декан філологічного факультету доц. Коноваленко Т. В., завідувач кафедри української мови доц. Митяй З. О. та доц. Гапєєва І. М., а також студенти 218-ф та 318-ф груп.

В аудиторії від самого початку вітала доброзичлива для спілкування атмосфера, студенти та викладачі з усією толерантністю обговорювали мовне питання у нашому університеті, місті та країні. Доповідачі оприлюднили цікаві факти про українську та інші мови світу, читали вірші та проводили мовні конкурси, у яких, звичайно ж, перемогла дружба! За інформаційне та естетичне задоволення дякуємо Осадчук Карині, Пилипович Вікторії, Рибак Єлизаветі, Болотіній Дар’ї та Майзенко Вікторії.

У рамках урочистих заходів до Дня рідної мови студентам філологічних та інших гуманітарних спеціальностей було запропоновано реалізуватися засобами слова та описати власний погляд на рідну мову в есе та творчих роботах. Участь у цьому взяли студенти магістратури філологічного факультету та студенти ННІСПМО (М310-ф, 220-с, 520-с, 620-с)

Previous Article
Next Article