9 листопада, у День української писемності та мови, на Українському радіо, телебаченні проведено традиційний, ХХ-ий Всеукраїнський диктант національної єдності, який цьогоріч мав назву «Виклики книжкової ери»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 листопада, у День української писемності та мови, на Українському радіо, телебаченні проведено традиційний, ХХ-ий Всеукраїнський диктант національної єдності, який цьогоріч мав назву «Виклики книжкової ери».

Диктанторганізований Суспільним мовником спеціально до Дня української писемності та мови. В Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького це свято проводиться щороку в рамках Тижня української мови.

Більше 100 науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти долучилися до його написання на онлайн-платформі.Всі присутніхвилювалися і, водночас, відчували піднесення. Як говорить наша молодь, це було круто! Такі флешмоби – це єднання, це патріотизм.

Багато учасників вирішили фото або скан-копії написаних диктантів надіслати на електронну скриньку деканату філологічного факультету Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького та на скриньку Українського радіо, адже так хочеться бути найкращим!

Вітаємо усіх з цим святом, і бажаємо всім оберігати та розвивати українську мову, будувати незалежну, не лише політично, а й духовно вільну країну, виховувати гідних представників свого народу і пишатися своєю Батьківщиною.

Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *