СТАРТУЄ ПРИЙОМ ТВОРЧИХ ДОРОБКІВ НА ІІІ-Й МІСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС «ЛІТНАРОДЖЕННЯ»

З метою підтримки творчо обдарованої молоді, популяризації українського слова та літератури рідного краю з 20 березня стартує прийом творчих доробків на міський молодіжний літературний конкурс «Літнародження», який вже втретє проводиться за підтримки управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Запорізької області.
Конкурс проводиться у три етапи:
І етап – прийом заявок і творчих доробків молодих письменників до 04.05.2020;
ІІ етап – визначення переможців, організація видання збірки творів переможців у кожній номінації до 25.05.2020;
ІІІ етап – організація презентації книги та літературної збірки до 01.07.2020.
До участі у конкурсі приймаються заявки і літературні доробки творчої молоді міста (школярів, студентів, трудової молоді) віком від 14 до 35 років. На конкурс подаються твори у двох номінаціях:
1) «Поезія» (не менше 10 і не більше 30 віршів, частка віршів іноземною мовою не більше 5 %);
2) «Проза» (обсягом до 100 друкованих сторінок).
Для участі у конкурсі направляються такі документи:
заявка на участь у конкурсі;
ксерокопія паспорта та ідентифікаційного коду;
твори, оформлені відповідно до вимог: на конкурс подаються прозові і поетичні твори молоді міста Мелітополя, які раніше не були
надруковані (публікації у соціальних мережах не враховуються);
згода на обробку персональних даних.
До паперового примірника додається варіант твору (творів) на електронних носіях, коротка біографія автора та якісне портретне фото учасника. Творчий доробок має бути надрукований шрифтом Times New Roman текстового редактора Word розміром 14 на одному боці аркуша формату А4 з міжрядковим інтервалом 1,5. Поля: ліве- 30 мм, верхнє і нижнє – не менше 20 мм, праве – не менше 10 мм.
Обсяг творчої роботи: поезія – не менше 10 і не більше 30 віршів (частка віршів іноземною мовою не більше 5 %); проза – до 100 сторінок. Творчий доробок подається на конкурс державною мовою з урахуванням сучасного українського правопису або іноземною. Сторінки творчого доробку мають бути пронумеровані.
Молодь, яка пише поезію та прозу, взяти участь у конкурсі і подати свій творчий доробок до 4 травня на електронну адресу: litnarod@gmail.com. Надсилайте свої творчі доробки і Ви матимете можливість бути надрукованими у молодіжній літературній збірці! За додатковими питаннями писати на e-mail: litnarod@gmail.com або телефонувати за номером 096 75 64 706.
Previous Article
Next Article

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *